En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın çıkış bapları, bir binadan veya tesisden yangın sırasında güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapılardır.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mamultır ve umumiyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı bağırsakin insanların dumandan zehirlenmesine gerelti olan ivedili hava kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı yekpare kalaba olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Antrparantez, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, munis şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın bapsı çelik, hileüminyum, galvanizli Yangın Merdiveni Kapısı kuvvetli, ilenmeşap ve kadeh kabil yangına dayanıklı malzemelerin bir birleşiminden bünyelır. Yangın kapısı yangına dayanıklı donanımları malik olmalıdır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Sadece kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın kapıları, yangın güvenliği yürekin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları yangın kapısı için bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı tasarrufı ile ait kesif sorulan sorular ve cevapları:

Yangın bapsı; beniâdem esenlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Genellikle yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, kriz anlarında insanların yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki Yangın Kapısı Fiyatları cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bapnın bedii dokuması ve heves edilen aksesuarların kullanımı hediyeı direkt olarak etkilemektedir.

Report this wiki page